O KOMPANIJI SFI

Želiš ipak još nešto da saznaš o kompaniji čiji ćeš saradnik uskoro postati? 
Sa zadovoljstvom ću ti reći da SFI kompanija postoji već 18 uspešnih godina i da je najbrže rastuća kompanija ove vrste u svetu, jer se u proseku svake 22 sekunde registruje novi član. U sklopu nje je internet prodavnica Triple Clicks sa preko 90.000 proizvoda, a taj broj stalno raste. Od prodaje tih proizvoda se kompanija finansira i isplaćuje zaradu svojim saradnicima. Naš posao je upravo reklamiranje tih proizvoda. Dakle, naš posao nije klikanje, gledanje reklama i sl. već reklamiranje proizvoda, fizičkih i digitalnih. Kad postaneš saradnik SFI-ja dobijaš svoj ID koji će biti automatski ubačen u svaki link ka proizvodu koji ti izreklamiraš. Od svake prodaje koja je išla preko tebe ti dobijaš proviziju, a ako neko jednom preko tvog ID kupi neki proizvod on postaje tvoj doživotni kupac i od svake njegove naredne kupovine dobijaš proviziju.

Na Triple Clicks-u možeš i ti otvoriti svoju prodavnicu i prodavati proizvode po celom svetu ili napraviti garažnu prodaju stvari koje ti ne trebaju i tako zaraditi. Možeš dovesti novog prodavca i imati proviziju od svakog proizvoda koji on ikada proda, možeš učestvovati na aukcijama i po mnogo manjim cenama kupovati raznorazne proizvode i tako zarađivati, a možeš i graditi svoj tim saradnika jer i od njihovog uspeha ti imaš zaradu kroz određene poene.
.

Kada se registruješ dobićeš obuku i podršku kako bi ti početak bio što uspešniji, ali glavni deo zavisi od tebe. Poželjno je da znaš engleski jezik, ali nije neophodno jer je gotovo sve prevedeno i može se naći u našim grupama za podršku. Takođe se dva puta nedeljno održavaju webinari na kojima "stariji" saradnici uvode novije članove u posao. Svi su tu da ti pomognu i objasne sve što je potrebno, ostalo je na tebi i zavisi od tebe. Koliko si posvećen i istrajan, koliko vremena i rada možeš da uložiš, koliko si kreativan (da, i to je bitno) toliko ćeš koristi imati od ovog posla. Uspeh neće doći odmah jer ovo nije Obogati-Se-Preko-Noći posao.

Ovde možeš da pročitaš i šta su drugi rekli o svom radu u SFI!

Hvala ti na interesovanju i nadam se da ćemo biti istom timu.

Нема коментара:

Постави коментар